Tuesday, June 16, 2009

FINAS

hahahha lama nya tak update blog. ermmm itulah...jangan lah aku malas lagi pasnih. tapi hari nih terdetik nak tulis sebab nak gi FINAS nih. nak buat no ahli. orang ckp kena buat sekarang kalau tak takleh berlakon. hehehe...tapi selama ni aku berlakon tader pun no finas nih. hmmm mungkin sekarang derang lebih bersungguh2 kot. jangan hangat2 tahik ayam cam aku dah. hehehehhe....aku tak tahu lah apa lagik yg aku dapat dengan buat no finas nih. takper. lepas g finas aku nak gi tgk wayang! hoyeah! mungkin nak tgk BLodd the last vampire kot. dulu pernah tgk short animation on this. gempak gila. so movie nih mesti gempak gaks kan :P we'll see!

2 comments:

  1. tu la, lama nak tunggu blog ni updates

    ReplyDelete
  2. hahaha sorry. kalau ader org taipkan kan senang!

    ReplyDelete