Thursday, May 21, 2009

Akan Ku Jumpa

yeah dah bangun! im a morning person sebab bila malam menjelma jer aku terus mengantuk sampai kawan2 aku panggil aku Isma Shut-Down. sebab pantang nampak tilam terus tergolek atas tilam dan terus shut down. dan takkan bangun dah sampai pagi esok. hahahah sorry nani and bahri. i love u guys :P tapi tido itu sedap.

apa aku akan buat today. casting tari tirana masih berlansung today. aku nak buat kerja sikit depan pc nih. kalau sempat aku akan pergi office gi join casting tuh. kalau aku pergi mesti aku kena jadi stand it Chika atau Tirana. tapi aku suka bawak watak extra2 belakang punya watak. lines derang funny. hehehehhe. hari nih aku rasa aku nak siapkan satu benda yg aku nak siapkan awal. nak siapkan lagu Akan Ku Jumpa.

lagu nih merupakan satu lagu yang first time aku nak compose nih. selalunya aku tulis lirik or aku akan produce. tapi kali nih aku nak try compose satu lagu. orang2 yg akan berkerja ngan aku kali nih ialah Ash BAU, Amylea, bapak Ash utk mainkan Flute dan seorang penyanyi yg aku rasa sangat bagus. AZFAR oiam. suara dia sedap. flawless. so aku nak try berkerja dengan Azfar. harap2 semuanya berjalan dengan lancar lah. Aku tulis lagu ni utk orang2 yg tak pernah bercinta atau pun dah lama single...ermmm 5 tahun single maybe? heehhe aku letak sikit lirik lagu nih k :) full song nanti dah siap. wa letak blog ok :)

'kulihat semua gembira

bila mengenali erti cinta

senyuman ku beri hanya duka

bila ingin teman tuk berbicara'



5 comments:

  1. wah! congrats for the new blog! ko jgn lak tak update sbb aku tahu kau tak suka menulis, kan? at least satu ayat sehari pun, dah cukup ok... right? keep it up babe!!

    ReplyDelete
  2. tu la lama tak dengar citer kau. best. btw ni aku zihan yang cantik dan pregnant

    ReplyDelete
  3. Isma..seronok u ada blog now..mesti best cam selamba kodok hehehe
    I cant wait for Akan ku Jumpa cuz Azfar is very good..like u said la.. flawless.
    I will follow dis blog laahh

    ReplyDelete
  4. aku nak datang casting boleh? :P

    ReplyDelete