Wednesday, May 20, 2009

Blog Baru, Permulaan Baru, Isma tetap sama :)

blog lama macam dah tak boleh log in. so apa susah create another account lah. i think i wanna write lah on blog. sharing my wonderfull life for the past few years. apa yang berlaku selama 2 tahun nih betul2 buat aku berfikir dan bersyukur kat Allah. hidup manusia nih sebenarnya sama cuma jalan cerita jer lain2. kalau aku rasa susah, aku rasa orang lain pun pernah rasa camtuh. life is too short utk bersedih. stop bersedih! and life is too short utk bergembira. so Jom kita penuhkan hidup yang sekejap nih dengan bergembira :)


filem Setem akan kuar 30 Julai nih. Nervous gaks lah. kata first movie. aku dah tgk movie nih. sepanjang tgk cerita nih aku tersenyum dan asyik tgk muka kabir my director. hehehhe funny.

8 comments:

  1. aku nak jadi first comment bleh? ahahaha

    selamat memblog dengan blog baru weh. adakah ko akan design template atau biarkan camni?

    ReplyDelete
  2. Looking forward to Setem. Nampak kelakar gaks.

    ReplyDelete
  3. aku tak reti nak design benda alah nih lah. nanti ko ajar aku k :)

    ReplyDelete
  4. u must watch setem rastam. tak tgk aku gigit ko!

    ReplyDelete
  5. aku kagum bila si buta (que) memandu kereta kalah drifter.can't wait to watch this movie!heh~

    ReplyDelete
  6. abg isma...poster baru dah kuar dah....

    ReplyDelete
  7. Kelakar cite ni...
    Watak you lurus bendul pun asyik buat Vee gelak.. hihihi...
    Keep it up Isma!
    Cun gak Isma bertudung litup. Hahaha

    ReplyDelete